dilluns, 18 d’abril del 2016

-Obtenció d'energia en la actualitat.
-Distingir entre energies renovables i no renovables. -En la nostra societat actual, tenim un estil de vida i una organització en la que no podem viure sense energia, necessitem energia per a realitzar totes les nostres activitats diàries (anar a treballar, cuinar, netejar…) i també per obtenir tots els béns materials (aliments, roba, medicines…) i serveis (sanitat, educació, transport públic…) que necessitem per viure.

 -Les fonts d’energia renovables: són aquelles que no s’acaben mai o que no es troben de manera limitada al medi, és a dir, que, com el seu nom indica, es van renovant en el medi, com en un cicle.EX:L’energia solar tèrmica,L’energia fotovoltaica,Energia eòlica,Energia marina,Mareomotriu,Energia hidràulica,Energia geotèrmica,Energia de la biomassa.

 -Les fonts d’energia no renovables són aquelles que es troben en el medi en quantitats limitades o triguen molts anys en regenerar-se, per tant la seva disponibilitat és limitada i només les podrem fer servir durant un temsp determinat abans de que s’acabin.EX:Petroli,Carbó,Gas natural,Energia nuclear,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada